Ons pastorale team plaatst regelmatig een nieuwsbrief voor de kinderen.

Lees hier de nieuwsbrief over Pasen (betreft jaar 2021)

Lees hier de nieuwsbrief over Advent (betreft jaar 2020)

Lees hier de nieuwsbrief over Pasen (betreft jaar 2020)

Lees hier de nieuwsbrief over Hemelvaart en Pinksteren (betreft jaar 2020)

Adventskalender voor de kinderen

Wie kent niet de adventskalender met achter elk deurtje een cadeautje of chocolaatje?
Een leuk alternatief is de online Adventskalender.
Klik hier en laat je verrassen!

Adventsproject

“Hoort hoe God met mensen omgaat…”, zong diaken Hermans gisteren, 6 dec. De kinderen van Haarsteeg, De Vijfhoeven en Het Palet die hun eerste communie gaan doen, waren samen met hun ouders in de kerk in Vlijmen. De diaken vertelde hoe God altijd nabij blijft, ook al willen de mensen Hem niet. “Ga de mensen troosten”, zei God tegen de profeet Jesaja 700 jaar vóórdat Jezus geboren werd. God kreeg medelijden met zijn volk. “Ik wil de troostende armen van God schilderen”, zei de kunstschilder. “We kunnen elkaar nu door corona niet knuffelen om elkaar te troosten. Doen jullie mee?’, vroeg hij aan de kinderen. En ze kregen een hart mee en mogen daarop thuis een knuffel schilderen of armen, net wat ze kiezen. Donderdag 10 dec mogen ze hun kunstwerkjes inleveren voor de expositie van 20 dec.