Inloopkoffie ‘Bij elkaar op bezoek’: elke eerste woensdagmiddag van de maand

Sinds 2017 bestaat in onze parochie de werkgroep VOB. Deze letters staan voor: ‘vrijwilligers op bezoek’. Vrijwilligers op bezoek is een initiatief van de Parochie Heilige Augustinus, in Vlijmen, Haarsteeg, Nieuwkuijk en De Vliedberg. Het doel is om parochianen te bezoeken die alleen zijn en behoefte hebben aan een contactmoment.

Deze werkgroep heeft een nieuw project opgezet. Vanaf april 2022 organiseert de parochie maandelijks een inloopmiddag, waar iedereen welkom is. We noemen het Inloopkoffie ‘Bij elkaar op bezoek’. Het belangrijkste doel is met elkaar te kunnen buurten onder het genot van koffie en, als er interesse is, om een leuke activiteit te organiseren. Vooral na de zware coronajaren is het goed om elkaar te ontmoeten.

We hebben ervoor gekozen om deze middag op de eerste woensdagmiddag van de maand te organiseren, van 14.00 – 16.00 uur. Dit doen we afwisselend in Vlijmen (in de Lantaarn), in Nieuwkuijk (in de huiskamer van het patronaat) en in Haarsteeg (in de parochiezaal). Gastdames zorgen voor de koffie en schuiven graag aan om mee te buurten. Mijnheer pastoor zal zeker een kop koffie komen pakken.

Hebt u een vervoersprobleem, dan halen we u graag op. Bel gerust het secretariaat (073-511 2215).

Download hier de flyer voor meer informatie.

Werkgroep VOB